Susține performanțele intelectuale
și refacerea resurselor de energie.
Produs îmbogațit cu taurină.
Ginko Biloba10mg
Vitamina B62mg
Taurină50mg
Cafeină30mg
 
Cel mai bun prieten al elevilor
și studenților în perioadele.
foarte solicitante pentru creier.
Ginko Biloba10mg
Vitamina B62mg
Magneziu100mg
Cafeină30mg
 
 

Memoplus stimuleaza memoria si activitatea cerebrala

Pentru unii studenti, sesiunea este un prilej de a-si confirma inteligenta; pentru altii, este o sursa de stres. Unii sunt nerabdatori sa inceapa mai repede, altii isi pregatesc intens copiutele, iar altii nu stiu cum sa mai amane…inevitabilul.

Toate aceste atitudini, stari si emotii provin din aceeasi cauza: in timpul perioadei de examinari elevii si studentii se confrunta cu o serie de solicitari care induc un grad variabil de stres. Obiectivul tuturor este sa treaca cu succes examenele

Cum se pot evita sau diminua intensitatea starilor de anxietate, incapacitatea de concentrare si memorare, incoerenta ideilor si a formularilor, oboseala psihica si fizica? Produsul ideal in aceste perioade este MemoPlus.

MemoPlus contine o combinatie speciala formata din patru ingrediente active care au o influenta pozitiva asupra memoriei si concentrarii si care cresc confortul general al organismului: gingko biloba, vitamina B6, magneziu si cafeina.

MemoPlus functioneaza ca un excelent stimulant pentru toate persoanele care au nevoie de o sustinere a functiilor intelectuale.

Cum te ajuta MemoPlus si MemoPlus Energizer?

MemoPlus contine patru ingrediente active atent selectionate care, influenteaza pozitiv memoria si concentrarea.
  • Ginko Biloba si Vitamina B6 contribuie la imbunatatirea capacitatii de memorare
  • Cafeina sustine capacitatea de concentrare si este adecvata in caz de oboseala psihica si fizica
  • Magneziul actioneaza pozitiv asupra functionarii corecte a sistemului nervos si muscular

MemoPlus Energizer contine suplimentar Taurina care este un aminoacid esențial care se regăsește în mod natural în creier, mușchi, inimă și sânge. În situații de stres sau efort fizic intens, se elimină cantităţi mari de taurină. MemoPlus Energizer asigura un plus de concentrare si de energie datorită conţinutului de Taurina si Gingko Biloba ce stimuleaza memoria si activitatea cerebrala.

Sfatul specialistului
MemoPlus -

Comenzi și sfaturi la 0800 800 279 (apel gratuit)
sau 021 211 2134 (tarif normal)