MemoPlus® - Un ajutor de invatat usor pentru pentru studenti si elevi!

Iți mulțumim pentru alegerea produsului MemoPlus, un produs de inalta calitate ce contine 5 ingrediente atent selectionate pentru imbunatatirea concentrarii si a memoriei. MemoPlus este un produs garantat Walmark, respectand standardele de productie GMP

Știai că ingredientele MemoPlus au urmatoarele beneficii?

 • Ginkgo biloba ajută la menținerea sănătății creierului (ex: ajută la menținerea concentrării în perioadele de efort intelectual). Ginkgo biloba este cea mai veche specie de arbore, având o vârstă estimată la circa 200 milioane ani (substanțele active care se regăsesc în frunzele de gingko bilobaginkgo flavon-glicozide, terpenolactone – îmbunătățesc circulația sângelui la nivel cerebral contribuind la menținerea sănătății funcțiilor cognitive și de memorare).
 • Cafeina este o substanță care se regăsește în boabele de cafea și în frunzele de ceai. Aceasta contribuie la susținerea performațelor intectuale, îmbunătăţind atenția şi reducand oboseala. De asemenea, cafeina creşte eficienţa activităţilor fizice şi mentale.
 • Vitamina B6 (Piridoxina) are o deosebită importanţă pentru funcţionarea corectă a sistemului nervos și ajută totodată la menținerea unui tonus ridicat.
 • Magneziul este unul din cele mai importante minerale necesar functionarii optime a sistemelor muscular şia celui nervos

MemoPlus este produsul ideal pentru elevi si studenti.

Când este indicat să folosesti MemoPlus?

 • în perioadele de activitate intelectuală intensă (de invatare)
 • în perioadele in care este necesara sporirea concentrarii și a rezistenței psihice și fizice

MemoPlus® Energizer - Un plus de concentrare si de energie pentru studenti si elevi

MemoPlus Energizer este un produs garantat Walmark.care conţine substanţe active atent selecționate care influențează pozitiv memoria, concentrarea și performanța intelectuală și fizică, în special în timpul perioadelor de efort intelectual intens.

Ce este MemoPlus Energizer?

Compoziția pe bază de ginkgo biloba, vitamina B6 și cafeină a binecunoscutului produs MemoPlus a fost imbogațită cu taurină, o substanţă esențială care se regăsește în mod natural în creier, mușchi, inimă și sânge.
 • Ginkgo biloba este cea mai veche specie de arbore, având o vârstă estimată la circa 200 milioane ani. Numeroase studii clinice au dovedit că extractul de ginkgo biloba îmbunătăţeşte circulaţia sângelui la nivelul creierului și al membrelor (mâini și picioare). În consecinţă, efectele sale favorabile sunt foarte importante în susţinerea capacităţii de concentrare.
 • Cafeina este o substanţă care se regăsește în boabele de cafea şi în frunzele de ceai. Aceasta ajută la diminuarea stărilor de oboseală și contribuie la susținerea performanțelor intelectuale, precum și la îmbunătățirea vitezei de reacție, a atenției și concentrării. Cafeina este o substanță adecvată pentru toate persoanele care au nevoie de susținerea funcțiilor intelectuale.
 • Vitamina B6 (Piridoxina) este importantă pentru funcţionarea sistemului nervos şi pentru a menţine confortul general al organismului.
 • Taurina este un aminoacid esențial care se regăsește în mod natural în creier, mușchi, inimă și sânge. În situații de stres sau efort fizic intens, se elimină cantităţi mari de taurină.

Când este indicat să folosesti MemoPlus Energizer?

 • în perioadele cu activitate intelectuală intensă
 • în cazuri temporare de stres pentru a spori rezistenta organismului
 • pentru a întârzia apariția oboselii și a reface resursele de energie ale organismului

Descoperă magazinul Walmark

Sfatul specialistului
Gama memoplus
 
 
MemoPlus -

Comenzi și sfaturi la 0800 800 279 (apel gratuit)
sau 021 211 2134 (tarif normal)