0 produse: 0,00 lei

MemoPlus Energizer

MemoPlus Energizer

MemoPlus® Energizer este un produs ideal pentru studenţi, precum şi pentru alte persoane care au nevoie de o susținere a performanței intelectuale și refacerea resurselor de energie.

MemoPlus® Energizer conţine substanţe active atent selecționate care influențează pozitiv memoria, concentrarea și performanța intelectuală și fizică, în special în timpul perioadelor de efort intelectual intens.

Ginkgo biloba sprijină circulația sanguină la nivelul creierului precum și funcțiile cognitive, contribuind astfel la menţinerea capacităţii de concentrare pe termen scurt în momente de stres ridicat.

Vitamina B6 este o substanță esenţială pentru buna funcţionare a sistemului nervos.

Cafeina contribuie la îmbunătăţirea atenţiei şi reducerea oboselii.

Fosfatidilcolina este o parte componenta a tuturor membranelor celulare.

Taurina este un aminoacid esențial care se regăsește în mod natural în creier, mușchi, inimă și sânge. În situații de stres sau efort fizic intens, se elimină cantităţi mari de taurină.

Produs garantat si livrat de Walmark Romania

Preţ farmacie: 41,11 lei

Prețul nostru: 37,00 lei

Mai ieftin cu 4,11 lei (10%)

Produs livrat GRATUIT prin CURIER RAPID în maxim 4 zile lucrătoare.

Vă anunţăm că pentru comenzile înregistrate joi, 28 mai după ora 16:30 dar şi pentru cele din perioada 29 mai – 1 iunie, livrarea se realizează începând cu data de 4 iunie 2015. Vă mulțumim pentru înțelegere!

MemoPlus Energizer 2 Go

Comandă MemoPlus Energizer 60 capsule şi primeşti CADOU un pachet MemoPlus Energizer 2 GO.
Grăbeşte-te, stoc limitat!

Detalii

MemoPlus® Energizer conţine cinci substanţe active, atent selecționate, care influențează pozitiv memoria, concentrarea și performanța intelectuală și fizică, în special în cazuri de efort intelectual prelungit

Ginkgo biloba este cea mai veche specie de arbore, având o vârstă estimată la circa 200 milioane ani. Numeroase studii clinice au dovedit că extractul de ginkgo biloba îmbunătăţeşte circulaţia sângelui la nivelul creierului și al membrelor (mâini și picioare). În consecinţă, efectele sale favorabile sunt foarte importante în susţinerea capacităţii de concentrare.

Cafeina este o substanţă care se regăsește în boabele de cafea şi în frunzele de ceai. Aceasta ajută la diminuarea stărilor de oboseală și contribuie la susținerea performanțelor intelectuale, precum și la îmbunătățirea vitezei de reacție, a atenției și concentrării. Cafeina este o substanță adecvată pentru toate persoanele care au nevoie de susținerea funcțiilor intelectuale.

Vitamina B6 (Piridoxina) este importantă pentru funcţionarea sistemului nervos şi pentru a menţine confortul general al organismului.

Fosfatidilcolina este prezentă la nivelul învelişului tuturor fibrelor nervoase și participă la corecta funcţionare a sistemului nervos, fiind o sursă de acetilcolină - un important neuromediator.

Compoziţie

Portie zilnica recomandataGreutate/2 capsule%DZR*
Ginkgo biloba (extract standardizat 24% glicozide/6% lactone terpenice) 10.0 mg -
Vitamina B6 (Piridoxină) 2,0 mg 143
Taurina 50,0 mg -
Cafeina 30,0 mg -
Fosfatidilcolină 100,0 mg -


*% DZR - % din doza zilnică recomandată; - nu a fost evaluat

Dozare

Ca supliment alimentar, câte o capsula zilnic – de preferat în timpul meselor. Datorită conţinutului de cafeină, se recomandă a NU se administra seara.

Notificări

Acest produs este un supliment alimentar. A nu se administra copiilor sub 16 ani, femeilor gravide sau celor care alăptează. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină şi căldură (la temperaturi sub 25○ C).

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Produsul nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat. A nu se depăşi porția zilnică recomandată.